Du er her: 

Konfirmandintro i Salling

I sidste uge blev der holdt introaften for det nye konfirmandhold i Salling konfirmandstue. Her var der besøg af Martin

I gamle dage hed det indskrivning, men i vore tider kalder vi det for konfirmandintro, det vil sige en introduktionsaften for de nye konfirmander og deres familie.

Programmet var som følger: Kort gudstjeneste i Salling kirke. Kaffebord i konfirmandstuen tilsat informationer. Herefter gav vi ordet til Martin. 

Martin fortalte om sit liv. Og fangede fuldstændigt alle tilhørerne – 59 personer i en fuldstændig fyldt konfirmandstue – fra han startede til han sluttede.
Han fortalte om, hvorfor hans liv havde udviklet sig sådan, at han som 38 årig havde siddet i fængsel i 13 år, om hvordan det ene lille skridt ledte videre ind i det næste,med kriminalitet og stoffer og nederlag og endelig en optagelse som rocker.
Han fortalte om kampen for at vende tilbage til et almindeligt liv efter en vidunderlig oplevelse af at bibel og bøn fjernede alle smerterne, alt hadet, alle nederlagene ogsamtidig gjorde bibellæsningen og bønnerne at Martin pludselig kunne finde ro. 

Konfirmanderne og forældrene lyttede intenst, medens Martin fortalte sin på en gang voldsomme, men også rørende livshistorie. Og den gjorde indtryk.

Se og hør en del af fortællingen -> klik her 

Vi arbejder I De12kirker.dk på at kunne præsentere Martin til en almindelig sogneaften først i det nye år.

 

 

Del dette: