Du er her: 

Koncert med blæseorkestret PUST

Løgstør Kirke tirsdag den 26. sept kl. 19.30

Blæseorkestret ”PUST” giver koncert i Løgstør Kirke tirsdag den 26. september kl. 19.30. ”Pust” har hjemsted i Hobro og består af 11 musikere samt dirigenten Bjarne Nielsen. De glæder sig til at spille en festlig koncert i Løgstør kirke. Orkestrets repertoire spænder bredt, fra klassiske værker over operetter til traditionel musik fra forskellige verdensdele.

Selvom orkestret har eksisteret i over 30 år, har de ikke tabt pusten. De giver flittigt koncerter i alle mulige sammenhænge, og meget gerne i kirker. Med i orkestret spiller Charles Lindberg og Knud Nørgaard, som begge er fra løgstør-kanten. De glæder sig særligt til at spille i Løgstør, hvor de tidligere har været med i mange musikalske sammenhænge. Undervejs fortæller Knud Nørgaard om de enkelte musikstykker, samt præsenterer de forskellige instrumenter, som indgår i orkestret.

Orkestrets tolv medlemmer har gennem alle årene musiceret i flere forskellige amatørorkestre. De er alle grebet af glæden ved den udøvende musik, og mødes hver tirsdag til seriøs og hyggelig øvning. Næsten som et firestemmigt blandet kor består ”Pust” af fire stemmer, nemlig fordelt på instrumenterne flygelhorn/kornet, althorn, basun og tuba. Så hele spektret, fra højden til dybden, er dækket ind. Men du kan selv opleve ”Pust” – i Løgstør Kirke 26. september, hvor du også selv får mulighed for at røre stemmebåndene – vel mødt til koncert.

Del dette: