Du er her: 

Sangaften om Benny Andersen

Løgstør Sognehus den 3. oktober kl. 19.30

Benny Andersen in memoriam i Løgstør Sognehus

Vor folkekære forfatter Benny Andersen døde som bekendt 16. august. Derfor kommer første afdeling af sangaftenen onsdag den 3. oktober kl. 19.30 til at stå i Benny Andersens tegn. Vi vil synge de fleste af de sange, han er repræsenteret med i Højskolesangbogen (plus enkelte andre), og ind imellem sangene tager vi på et strejftog i hans omfattende poetiske produktion.

Benny Andersen er vel nok mest kendt for sit mangeårige samarbejde og venskab med Povl Dissing. Det begyndte med Svantes Viser, først i 1970’erne og varede for så vidt til Benny Andersens nylige død. Næsten lige så folkekær er han vel i sin digtning uden musik, som omfatter både digte, noveller og en enkelt roman (som ikke var hans foretrukne genre). Kendetegnende er vel det hyggelige, kombineret med en vis samfunds- og menneskekritisk kant. Vi kommer til at høre lidt af hvert til sangaftenen i Løgstør Sognehus

Sædvanen tro vil der midtvejs være en kaffe/kage-pause. Og herefter bliver der mulighed for at synge netop din yndlingssang fra Højskolesangbogen. Så vel mødt til en sangaften med digte af Benny Andersen, både med og uden toner. Alle er velkomne til sangaftenen og det er gratis at deltage.

Del dette: