Du er her: 

Fælles tur til "Himmelske dage på Heden"

Kristi Himmelfartsdag torsdag den 30. maj

Himmelske Dage, de tidligere Danske Kirkedage, afholdes i år i Herning, og det er er det største fælleskirkelige event i Danmark. Himmelske dage er en mulighed for at lade kristne samles på tværs af kirkesamfund og kirkelige retninger til gensidig opmuntring, erfaringsudveksling og gudstjenestefejring. Der sættes fokus på hvad troen er, og vi går et stykke vej sammen, hvor vi kommer i samtale med hinanden om kirkens opgaver og problemer i verden – lokalt, nationalt, internationalt og fælleskirkeligt. Himmelske Dage vil gerne både styrke deltagerne i deres kristenliv i hverdagen, men også åbne op og byde indenfor til dialog og fællesskab.

Biskoppen i Viborg Stift Henrik Stubkjær opfordrer til at vi alle deltager i Himmelske Dage, ikke mindst ved at være med i gudstjenesten på Torvet i Herning på Kristi Himmelfartsdag. Derfor arrangerer Vesthimmerlands Provsti bustransport for alle interesserede.

Se hele programmet for himmelske dage her: www.himmelskedage.dk 

Kristi Himmelfartsdag, torsdag den 30. maj 2018 vil der være gudstjeneste i De 12 Kirkers område i Vindblæs Kirke 9.30, Løgstør Kirke 9.30 og i Overlade Kirke 19.30 

Samme dag er der mulighed for at deltage i gudstjenesten på Torvet i Herning kl. 14.00. Der vil være gratis bustransport fra Løgstør, Farsø, Aars el. Aalestrup til Herning og retur – og det kommer til at foregå med følgende program:

 

11.20: Afrejse Løgstør .

14.00 : Åbningsgudstjeneste på Torvet i Herning.

15.00 : Danmarks længste kaffebord på Hernings gågade.  

16.30 : Hjemrejse til fra opsamlingspladsen i Herning.

Ca. 18.00 -18.15: Hjemkomst til Løgstør, Farsø, Aars el. Aalestrup. 

Hvis du har lyst til at deltage i Himmelske Dage skal du tilmelde dig hos sognets præst eller på Løgstør Kirkekontor 98 67 10 61 senest den 14. maj.

Det lokale menighedsråd sørger for transport til og fra Løgstør, Farsø, Aars el. Aalestrup, hvis det er nødvendigt.

Deltagelse incl. transport er gratis.

Udover det store kaffebord er der ikke forplejning i tilbuddet. 

Vel mødt til en himmelsk dag i Herning

Del dette: